Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

AIDS... τέλος!!!

       by Paraskhnio.gr 
Στις 2 Δεκεμβρίου, η Praksis και το Κέντρο Ζωής, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ενημέρωση, προφύλαξη, εξέταση.. Το δικό μας μότο ζωής», θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου στο βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου θα παρουσιάσουν τη δράση του προγράμματός τους και θα ξεκινήσουν την καθιερωμένη «πορεία διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων και προφυλακτικών» στους δρόμους της Αθήνας. 
Η «The Body Shop» όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την καταπολέμηση του HIV μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης αλλά και με τη διακίνηση προϊόντων εκστρατείας – τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για την ενίσχυση της δράσης τους. Αυτή τη φορά η συμμετοχή τους γίνεται ακόμα πιο δυνατή, καθώς εθελοντές της εταιρείας παίρνουν μέρος στην καμπάνια της Praksis και του Κέντρου Ζωής «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση... Το δικό μας μότο ζωής» και μεταφέρουν στον κόσμο τη σημασία της προφύλαξης και της ενημέρωσης.

Παράλληλα, ομάδες εθελοντών  θα βρίσκονται έξω από τα καταστήματα της «The Body Shop» ( Ερμού, Κολωνάκι, Πειραιά, Γλυφάδα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη) από τις 12.00 έως τις 14.00 και στο κατάστημα της Κηφισιάς από τις 18.00 έως τις 20.00, καλώντας το κοινό να συμμετάσχει στα καθιερωμένα «free hugs».

Τα «free hugs» είναι αγκαλιές που θα μοιράζονται σε όλον τον κόσμο έχοντας ως σκοπό με ένα συμβολικό τρόπο να δώσουν τέλος στο ρατσισμό που μαστίζει αυτή την ασθένεια.
Τέλος, σε όλα τα καταστήματα θα διακινούνται τα καθιερωμένα πλέον red ribbons. Η αγορά ενός red ribbon έχει διπλή σημασία. Αγοράζοντάς το ενισχύεις το έργο της Praksis και του Κέντρου Ζωής και φορώντας το μεταφέρεις και εσύ το μήνυμα για ένα θέμα που ακόμα και σήμερα παραμένει ταμπού.

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: