Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Φόρεμα φτιαγμένο από 1.725 λουλούδια!

Έχουμε δει τα πάντα , φόρεμα φτιαγμένο από ιστό αράχνης , φόρεμα από οικολογικά υλικά, φόρεμα με κρέατα που είχε φορέσει η Lady Gaga, τώρα θα δούμε φόρεμα φτιαγμένο από λουλούδια, αλλά όχι ένα , όχι δύο , όχι τρία ,1725 λουλούδια!

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να το χαρίσεις στην αγαπημένη σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείς να της πεις τουλάχιστον ότι την αγαπάς με έναν γλυκό τρόπο. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν φτιάχνοντας το φόρεμα από 1.725 λουλούδια ένας βραβευμένος ανθοπώλης και η αλυσίδα supermarket, Asda.
Ο 23 ετών Joe Massie, τρεις φορές κάτοχος του βραβείου "καλύτερος νέος ανθοπώλης της χρονιάς" και η Asda, με την τεράστια ποικιλία λουλουδιών, θέλησαν με το φόρεμα αυτό, για το οποίο χρειάστηκαν 170 ώρες και ζυγίζει 12 κιλά, να ενθαρρύνουν τα ζευγάρια να ανταλλάξουν λουλούδια την ημέρα των ερωτευμένων.
Χρειάστηκαν 170 ώρες για να φτιαχτεί το πιο ιδανικό φόρεμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι φτιαγμένο από 1725 λουλούδια και ζυγίζει 12 μυρωδάτα κιλά.
Το πιο ιδανικό φόρεμα που φτιάχτηκε μέχρι στιγμής για την ημέρα των ερωτευμένων αποτελείται από ροδοπέταλα 1000 κόκκινων τριαντάφυλλων. Χρειάστηκαν ακόμα χρυσάνθεμα, ζέρμπερες και γαρίφαλα. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε από ένα ζευγάρι ροζ γόβες στιλέτο.
Ο Joe Massie είπε σε πρόσφατη δήλωσή του: ""Το φόρεμα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα", μακάρι να ενθαρρύνουμε με αυτό τον τρόπο τους ερωτευμένους να ανταλλάξουν λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου".

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: