Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Λετίσια Κάστα : Φτιαγμένη από την ύλη των ονείρων

Φτιαγμένη από κρέμα και φρέσκο βούτυρο και με καμπύλες που σαγηνεύουν, η Λετίσια Κάστα έχει κατακτήσει την Γαλλία... και όχι μόνο!

Γεννημένη στις 11 Μαΐου, 1978, η Λετίσια Κάστα μεγάλωσε στη Νορμανδία περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας γράφοντας ιστορίες και όπως παραδέχεται ονειροπολώντας. Αντίθετα με ό,τι το όνομά της σημαίνει σήμερα, κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων ήταν αρκετά ντροπαλή και σίγουρα όχι η πιο δημοφιλής μαθήτρια μεταξύ των αγοριών στο σχολείο.
Για την καθαρότητα και το δυναμισμό του προσώπου της, το 1999 επελέγη να ενσαρκώσει τη Μαριάν, σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Την ίδια χρονιά το 1999 η χυμώδης Λετίσια αποδείχθηκε η ιδανική για να ενσαρκώσει και τη ζουμερή Φραμπάλα, τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Οβελίξ, στην ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ», και έτσι έκανε την πρώτη της εμφάνιση "στο πανί".
Ακολουθούν επιλεγμένες εμφανίσεις σε γαλλόφωνες ταινίες και δύο θεατρικές παραστάσεις ενώ εμφανίστηκε σε άλλες δύο ταινίες. Η μία είναι το «Πρόσωπο», μια γαλλική ταινία τρόμου, που διαγωνίστηκε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, και η άλλη η «Ηρωική ζωή», που αναφέρεται στην πολυτάραχη ερωτική ζωή του διάσημου Γάλλου γόη Σερζ Γκενσμπούρ.
Να σημειωθεί ότι συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού te amo της Rihanna, με την οποία γύρισε πολύ... τολμηρές σκηνές!
«Η Λετίσια είναι όμορφη εσωτερικά και λαμπερή εξωτερικά. Είναι αγνή, ειλικρινής, ανοιχτόκαρδη και φυσική. Δεν έχω καμία συμβουλή να της δώσω. Το σημαντικό δεν είναι να γίνεις σταρ αλλά να παραμείνεις. Και αυτό τής το εύχομαι με όλη μου την καρδιά», λέει η Μπριζίτ Μπαρντό για τη Λετίσια, που την υποδύεται στην ταινία.
Η Λετίσια αν και δεν ενσαρκώνει το πρότυπο του μοντέλου μόδας, έγινε το κορίτσι της Guess, του Tommy Hilfiger, του YSL, του Louis Vuitton, της L'Oréal Paris, της Miu Miu κ.ά. και το 1998 ανακηρύχθηκε «Αγγελος» της Victoria's Secret, της εταιρείας σέξι εσωρούχων.
Σε συνέντευξη της στο Elle έχει δηλώσει ότι το στήθος είναι «Μade by Normandy», από βούτυρο και φρέσκια κρέμα. Γι αυτό μάλλον όταν το 1999 η Victoria's Secret οργάνωσε μια on line επίδειξη μόδας με τη Λετίσια πρωταγωνίστρια, έφτασε τον αριθμό-ρεκόρ για την εποχή των 1,5 εκατ. επισκέψεων στο site της!

Θαυμάστε την... ΕΔΩ!!

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: