Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τα «έσπασαν» στο Αγρίνιο (φώτο&βίντεο)


Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει άμεσα να δει τι θα κάνει καθώς τα μέτρα καταστολής που χρησιμοποίησε την Κυριακή κάθε άλλο παρά αποτελεσματικά ήταν.
Οι καταστροφές διαδέχονται η μια την άλλη. Όπως πχ την Δευτέρα το βράδυ σε βάρος της πρώην βουλευτού Νατάσσας Ράγιου ή τους βανδαλισμούς στο γραφείο του υφυπουργού Σπηλιόπουλου.
Η πολιτεία οφείλει να επανεξετάσει την στάση της απέναντι στους πολίτες και να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τους κουκουλοφόρους και όχι να ξεσπάει την «οργή» της.
Και αυτό διότι είναι ορατός ο κίνδυνος να συνεχίσουν το έργο τους οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά χθες βράδυ στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.Περίπου στις 22:00, 30 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και βαριοπούλες στα καταστήματα των Eurobank, Probank καθώς και σε ενεχυροδανειστήριο που στεγάζεται σε κτήριο στην πλατεία Δημοκρατίας ενώ ξήλωσαν και ΑΤΜ.
Στη συνέχεια έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ και αφού εισέβαλαν στα γραφεία, προκάλεσαν υλικές ζημιές και αποχώρισαν κινούμενοι προς την πλατεία Στράτου προξενώντας ζημιές σε αυτοκίνητα.
Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην πλατεία Δημάδη όπου οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούονται με την ομάδα των κουκουλοφόρων ενώ έγινε και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Από τα επεισόδια δε γλίτωσε ούτε το ταχυδρομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναποδογύρισαν και φορτηγάκι των ΕΛΤΑ. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο με ανθρωποκυνηγητό στις γύρω περιοχές.
Στην περιοχή μετέβη μεγάλη αστυνομική δύναμη.

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: