Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ – ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ

Για την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου έχουν κηρύξει 24ωρη γενική απεργία οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ «μπροστά στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθούν Συγκυβέρνηση και Τρόικα» και καλούν σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα στις 11 το πρωί.

Στην αυριανή απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οι μηχανικοί ( ΤΕΕ ), καθώς και η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας ( ΟΤΟΕ ). Όπως ανακοινώθηκε, η ΟΤΟΕ θα συμμετάσχει και στη πανεργατική συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα.
Επίσης, δάσκαλοι και καθηγητές θα συμμετάσχουν στην απεργία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Ομοσπονδιών τους ΟΛΜΕ και ΔΟΕ . Ακόμη απεργούν Δημοτικοί υπάλληλοι (ΠΟΕ - ΟΤΑ), εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ιδιωτικοί υπάλληλο, ναυτεργάτες (ΠΝΟ) και εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.
Τη συμμετοχή των δικαστικών υπαλλήλων στη γενική απεργία της Τρίτης ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Χρ. Λυμπερόπουλος.
Ωστόσο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα μείνουν ακινητοποιημένα κάποιες ώρες της ημέρας.
Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη τα ΜΜΜ θα κινηθούν ως εξής:
Τα μέσα σταθερής τροχιάς μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, θα λειτουργούν μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο αύριο, ενώ λόγω της απεργίας οι συρμοί του μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.
Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ενώ, τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Επίσης, τα πλοία σε όλες τις κατηγορίες θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα έως αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα.
Να σημειωθεί ότι και η Θεσσαλονίκη θα μείνει αύριο,Τρίτη, χωρίς αστικά λεωφορεία, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα γίνουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας (από τις 4.25 τα ξημερώματα έως τις 11.18 το βράδυ).

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: