Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο παντρεμένος ποδοσφαιριστής, η επίθεση στο σπίτι του και το καυτό μοντέλο

Ο λόγος για γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της super league.
Ο εν λόγω αστέρας μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, αν και παντρεμένος, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο κάτι που έφτασε όμως στα αυτιά της γυναίκας του και δημιούργησε προβλήματα στον γάμο του.




Ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να διασώσει τον γάμο του όμως υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς δεν σκέφτηκε τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια. Ένα βράδυ λοιπόν εκεί που καθόταν στο σαλόνι με τη σύζυγό του ξαφνικά ένας θόρυβος έσπασε την ηρεμία τους και πετάχτηκαν και οι δύο έντρομοι να δουν τι συμβαίνει καθώς τα τζάμια του σπιτιού άρχισαν να σπάνε.


Ο ποδοσφαιριστής  ειδοποίησε την αστυνομία καθώς και ανθρώπους της ομάδας για να δουν τι συμβαίνει. Ένας άγνωστος είχε πετάξει πέτρες προς το σπίτι με αποτέλεσμα να σπάσει τα τζάμια των μπαλκονιών αλλά και να τρομοκρατήσει το ανδρόγυνο. Ο δράστης όμως τελικά δεν ήταν και τόσο άγνωστος καθώς ο ποδοσφαιριστής ανέφερε στους αστυνομικούς ποιον υποψιάζεται και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του επιθετικού είναι ο νυν σύντροφος του καυτού μοντέλου.


Αυτή ήταν η Τρίτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα στα πλαίσια αυτής της ροζ ιστορίας του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ που αγωνίζεται ο συγκεκριμένος παίχτης, του παραχώρησε 24ωρη φύλαξη, δείχνοντας του ότι θέλει να εξασφαλίσει την σωματική του ακεραιότητα.


by Paraskhnio.gr

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: