Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το πρωί δημοσιογράφος το βράδυ στρίπερ!


Όσοι συνάδελφοι της την έβλεπαν να εργάζεται σαν δημοσιογράφος στην εφημερίδα Houston Chronicle δεν φαντάζονταν ότι η δουλειά που κάνει το βράδυ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την πρωινή αλλά και ότι θα την απολάμβαναν και περισσότερο.

Ο λόγος για την 29χρονη Σάρα Τέσλερ η οποία  το περασμένο Απρίλιο έπιασε δουλειά στην συντηρητική εφημερίδα Houston Chronicle υπεύθυνη κυρίως για τη στήλη με τα κοινωνικά  αλλά το βράδυ εργαζόταν ως στρίπερ.
Η Σάρα δεν είχε πρόβλημα με τη διπλή ζωή που είχε μέχρι τη στιγμή που δημοσιογράφος της αντίπαλης εφημερίδας, Houston Press αποκάλυψε μέσω άρθρο του ότι η 29χρονη έχει προφίλ στο Facebook και το Twitter με το ψευδώνυμο «οργισμένη στρίπερ» και παρουσίασε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό με την Τέσλερ φορώντας σέξι εσώρουχα και γόβες στιλέτο.    
Ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Κόνελι παρέθεσε και ένα μέρος της περιγραφής που κάνει στο Facebook η 29χρονη Σάρα,  «Κάνω στριπτίζ μπροστά σε τρελούς ανθρώπους έτοιμους να παντρευτούν και μετά γράφω για το γάμο τους στην εφημερίδα που εργάζομαι» γράφει μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail οι συνάδελφοί της είναι αρκετά ενοχλημένοι μαζί της γιατί δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να κρύψει το δεύτερο επάγγελμά της και εκθέτει όσους εργάζονται στην Houston Chronicle με αυτόν τον τρόπο.

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: