Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αγγίζει την τελειότητα το iPad 3-Βίντεο

Μπορεί οι ιθύνοντες της Apple να κρατάνε πληροί μυστικότητα γύρω από το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο Ipad 3, όμως το μεγάλο τους μυστικό «έσπασε» καθώς μία κινέζικη ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη νέα τεχνολογία αποκάλυψε για πρώτη φορά αρκετές λεπτομέρειες από τον υπολογιστή ταμπλέτα της Apple.



Ειδικότερα ένα κινέζικο blog δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο προβάλλεται το μεγαλύτερο μέρος του περιβλήματος της νέας γενιάς iPad, που παρά το αναβαθμισμένο hardware φαίνεται λεπτότερο. Eπίσης, το κεντρικό κουμπί φαίνεται να "επιβιώνει" τελικά, παρά την περί του αντιθέτου φημολογία για την κατάργησή του.


Ωστόσο βλέποντας κανείς τον εν λόγω βίντεο δεν μπορεί να καταλάβει αν τελικά το iPad 3 θα διαθέτει οθόνη Retina (υπερυψηλή ανάλυση 2048Χ1536). Αυτό που γίνεται όμως αντιληπτό –ειδικότερα για έναν που έχει γνώσεις στο αντικείμενο- είναι πως το νεότερο iPad θα έχει έναν βελτιωμένο διπύρηνο επεξεργαστή με συνεπεξεργαστές που θα βοηθούν στην απεικόνιση των γραφικών.


Σε ότι αφορά τώρα το λειτουργικό σύστημα, αρκετοί μιλούν για ριζικές αλλαγές και όχι απλώς για μια αναβάθμιση του iOS 5, καθώς η αμερικανική εταιρεία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις "άγριες διαθέσεις" της Microsoft που θα λανσάρει το δικό της καινούργιο λειτουργικό Windows 8 εντός του έτους. Το Windows 8 είναι βελτιστοποιημένο για έξυπνα τηλέφωνα και υπολογιστές ταμπλέτες.


Καλά όλα τα παραπάνω... όμως αυτό που έχει περισσότερη σημασία και αναμένεται θα εκπλήξει ευχάριστα τους λάτρεις της τεχνολογίας είναι πως παρά τις αναβαθμισμένες δυνατότητές του το νέο iPad θα διατίθεται στην ίδια τιμή με το iPad 2.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: