Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ


Για όσους δεν το θυμούνται ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης... είναι κουμπάροι. Η απόφαση, όπως, του πρώην υφυπουργού να φύγει από το ΛΑΟΣ και να πάει στη ΝΔ πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων.

Ήδη πολλοί κάνουν λόγο για μια ολέθρια σχέση στην Κεντροδεξιά και οι λόγοι είναι πολλοί έπειτα από τη βαριά φρασεολογία που χρησιμοποιούν ο ένας για τον άλλο.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καταφέρθηκε με σκληρά λόγια ενάντια στους αποχωρήσαντες από το κόμμα και ιδιαίτερα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο και αποκάλεσε «Μανωλίδη» κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της γυναίκας του πρώην υφυπουργού , Ευγενίας.
Η φράση αυτή έβγαλε από τα ρούχα του τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος χαρακτήρισε άνανδρο να εμπλέκει ο κ. Καρατζαφέρης τη γυναίκα του στην πολιτική τους διαμάχη.
Αναφορικά με τις μετακινήσεις από κόμμα σε κόμμα , τόνισε στο real fm, ότι το θεωρεί κάτι θεμιτό σε προεκλογική περίοδο , ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι προδότης , καθώς είχε διαμηνύσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την αποχώρησή του από τη στιγμή που ο ΛΑΟΣ εναντιώθηκε στο Μνημόνιο 2.
«Του έδωσα την έδρα, όμως του είχα ξεκαθαρίσει ότι οι δρόμοι μας θα χώριζαν εάν συνέβαινε αυτό άρα προδοσία από μέρους μου δεν υπάρχει» είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης
Υπενθυμίζουμε ότι από τα βέλη του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν ξέφυγε κανείς από τους έξι που αποχώρησαν τους οποίους χαρακτήρισε προδότες και αποστάτες.
Ειδική «μνεία» επεφύλασσε στον Κυριάκο Βελόπουλο που αποκάλεσε «τρωκτικό» και «αρουραίο» αλλά και στον Γιώργο Ανατολάκη για τον οποίο τόνισε ότι «τα σοβαρά θέματα τα συζητούσε με τη γυναίκα του»

by Paraskhnio.gr

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: