Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ζωδιο... Ενημέρωση


Ζώδια : κανείς δεν τα πιστεύει αλλά όλοι ανεβάζουν την ένταση όταν βγαίνει η Λίτσα Πατέρα. Επίσης δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει εφημερίδα, περιοδικό εκπομπή ή οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης τέλος πάντων που να μην τα αναφέρει? Μέχρι και οι ειδήσεις του Σταρ! (μην το σχολιάσετε,,,). Ε λοιπόν αφού τα ζώδια καταλαμβάνουν μια στήλη παντού γιατί όχι κ εδώ! Και ξεκινάμε..

 Κριός: ζώδιο της φωτιάς. Άνθρωποι με τόσο πάθος για ζωή που καταντούν απλά παρτάκιδες. Αρκετά αναποφάσιστοι και ελαφρόμυαλοι. Πάντως το παραδέχομαι έχετε ωραία τρέλα και είστε μέσα σ όλα. Tip of the week : κόψτε τις πίτσες και τους γύρους! σαν να παχύναμε λίγο ε?

 Ταύρος: Ζώδιο της γης. Προσγειωμένοι, με μια δική τους λογική που δύσκολα αλλάζουν καθώς είναι κολλημένοι, απόλυτοι και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Τους διακρίνει η υπομονή και η ηρεμία. Μην τους καλείται σε ταβέρνες γιατί είναι οι καλοφαγάδες του ζωδίου και φουσκώνουν το λογαριασμό όπως το στομάχι τους. Tip of the week: να είστε πιο συνεπείς!

Δίδυμοι: Ζώδιο του αέρα και φτερό στον άνεμο. Αρκετά παρεξηγημένοι. Ε και τι έγινε αν είναι διπλωμάτες, ελίσσονται εύκολα και ξεπερνούν μια ερωτική απογοήτευση μέχρι να τελειώσει ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ? (γιατί είναι και κουλτουριάρηδες) Απαγορεύεται αυστηρά να ανοίξουν συζήτηση με τον ταύρο καθώς είναι οι πιο έξυπνοι του ζωδιακού και μπορούν να σε οδηγήσουν στο Δαφνί. Tip of the week: αφήστε τα κουτσομπολιά και κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση.

Καρκίνος: Ζώδιο του νερού. Ευαίσθητοι σε σημείο ανυπόφορο. Υπεύθυνοι για την καταστροφή δασών καθώς καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες χαρτομάντιλων από το πολύ κλάμα. Μέσα στη γκρίνια και τα παράπονα. Το καβούρι εκτός από σύμβολο του ζωδίου τους είναι και μόνιμος κάτοικος στις τσέπες τους. Τόσο συμπονετικοί και υποστηρικτικοί φίλοι που καταντούν θύματα. Tip of the week: ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που συνεχώς παραμελείτε όταν σας πιάνει το παράπονο.

Λέων: Ζώδιο της φωτιάς. Γεννημένοι ηγέτες, δυναμικοί, με ψωνίστηκες τάσεις πράγμα που σας κάνει εύκολα θύματα στους κόλακες. Αίσθημα δικαίου έντονο, ο χωρατατζής της παρέας. Δεν αντέχουν την απόρριψη και τα σχόλια για το σωματικό τους βάρος. Tip of the week: Κοιτάξτε τη δουλειά σας και μην επηρεάζεστε από το τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι.

Παρθένος: Ζώδιο της Γης. Της τάξης και της ψυχωτικής οργάνωσης κάτι που τους κάνει ψυχρούς. Hobby τους η πικρόχολη κριτική. Παρόλα αυτά δεν μαχαιρώνουν πισώπλατα  γιατί διακατέχονται και από  ένα έντονο αίσθημα ηθικής και ειλικρίνειας. Tip of the week: Υπομονή, συγκρατείστε τη χολή σας.

Ζυγός: Ζώδιο του αέρα. Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Η ζυγαριά κλίνει μόνο σ εκείνα που τους ενδιαφέρουν. Κατά τα άλλα είναι φυγόπονοι και ανασφαλείς. Καλλιτεχνικοί και ρομαντικοί σε σημείο ουτοπικό!  Tip of the week: κατεβείτε στη Γη και προσέχετε τους γύρω σας.

Σκορπιός: Ζώδιο του νερού. Είχατε ποτέ κανένα γείτονα σοβαροφανή μετρημένο και ευγενικό και υπεράνω πάσης υποψίας και ξαφνικά πέσατε απ τα σύννεφα όταν μάθατε ότι έχει μπλέξει με το τζόγο, τα παράνομα cd και πληρωμένους δολοφόνους? Σκορπιός ήταν! Συνεχίστε να του λέτε καλημέρα αν δεν θέλετε να βρείτε καμένο το αυτοκίνητό σας(γιατί είναι και ευέξαπτοι και εκδικητικοί.) Tip of the week: αφήστε το ρίσκο και συμμαζέψτε τον καλό/καλή σας απ τα έξοδα.

Τοξότης: Ζώδιο της φωτιάς. Αισιόδοξοι και ανέμελοι σε σημείο να σας περνούν για χαζοχαρούμενους. Πιστεύουν ότι όλοι είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια και για αυτό έχουν την τάση να ζουν παρασιτικά σε βάρος άλλον. Παρόλα αυτά είναι αρκετά κοινωνικοί και ψευτοφιλόσοφοι. Tip of the week: Σταματήστε το ποτό για να δείτε κάποια πράγματα πιο καθαρά..και να βάλετε και τίποτα στη άκρη.

Αιγόκερως: Ζώδιο της γης. Εργασιομανείς, απόλυτοι και χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο για να πετύχουν την κοινωνική ή εργασιακή επιτυχία. Πιστεύουν ότι είναι καλλιεργημένοι ενώ στην ουσία δεν έχουν τρόπους. Tip of the week: Αφήστε την πολύ δουλειά και ασχοληθείτε και λίγο με τους άλλους..έτσι για αλλαγή!

Υδροχόος: Ζώδιο του αέρα. Πρωτοπόροι με πρωτότυπες ιδέες που χαρακτηρίζονται από έλλειψη ρεαλισμού. Υποφέρουν απ τη πάθηση του «οτινανισμού» και πιστεύουν οτ τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά. Όταν είναι σε σχέση έχουν την τάση να το ξεχνάνε. Tip of the week: μαζευτείτε οικονομικά και μη παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύς: Ζώδιο του νερού. Αθεράπευτα ρομαντικοί και ψυχοπονιάρηδες σε σημείο να καταντάτε τα τέλεια θύματα. Παρεξηγείστε εύκολα και μιλάτε ακατάπαυστα, μέχρι και ο δίδυμος είναι υποδεέστερός σας στη λογοδιάρροια. Tip of the week: συγκεντρωθείτε λίγο σε άτομα και καταστάσεις και μην αφήνεται τη φαντασία σας να καλπάζει.

Αυτά τα ολίγα. Ciaooo!



 Στάλθηκε από την αναγνώστριά μας AnthoussaII

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: