Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δείτε πως είναι σήμερα η "Παουλίνα"!!!


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, μπορούσαμε τα μεσημέρια να απολαύσουμε στην μικρή μας οθόνη και από τη συχνότητα του ΑLPHA, την ''Παολίνα'' ή αλλιώς τη μεξικάνικη σειρά ''La usurpadora''.




(σ.σ. Η σφετερίστρια) Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ήταν η Γκαμπριέλα Σπάνικ και ο Φερνάντο Κολούνγκα.

H Γκαμπριέλα Σπάνικ από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε και οι χαρακτηρισμοί ''ευγενική'' και "χαμηλών τόνων", ταίριαζαν απόλυτα με την εξωτερική της παρουσία, η οποία εξακολούθησε και στην μετέπειτα καριέρα της να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί.

Η Γκαμπριέλα Σπανίκ (ισπανικά: Gabriela Spanic) είναι ηθοποιός γεννημένη στην Βενεζουέλα στις 10 Δεκεμβρίου 1973, γνωστή και ως Γκάμπι Σπανίκ, έχει κερδίσει πολλά βραβεία χάρη στους ρόλους που υποδύεται σε τηλενουβέλλες. Έχει μια δίδυμη αδερφή η οποία είναι μοντέλο και ηθοποιός και ονομάζεται Ντανιέλα Σπανίκ (ισπανικά: Daniela Spanic). Έχει ακόμα μια μικρότερη αδερφή την Πατρίσια και δύο αδερφούς που ονομάζονται Αντόνιο και Αντιέλ. Ο πατέρας της είναι από την Κροατία.

Η όμορφη Γκάμπι μετακόμισε με τους γονείς της στην Βενεζουέλα το 1960. Η μητέρα της είναι Αγγλίδα και γεννήθηκε στο Λονδίνο. Η Γκαμπριέλα ξεκίνησε να σπουδάζει ψυχολογία, αλλά πάντα είχε μια επιθυμία για την υποκριτική. Η καριέρα της εκτοξεύτικε στα μέσα του 1990 όταν άρχισε να υποδύεται ρόλους σε σαπουνόπερες.

Mέχρι που τα χρόνια περνούσαν και το γλυκό κοριτσάκι έγινε γυναίκα, που... ..δεν άντεξε και στην ηλικία των 38 τα πέταξε όλα έξω!

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: