Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι τρεις νέες εμφανίσεις του ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις τρεις νέες φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του την αγωνιστική περίοδο 2012-13.


Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, οι αντιπρόεδροι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο προπονητής Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο διευθυντής της Green Team, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Η παρουσίαση των εμφανίσεων έγινε με έναν πρωτότυπο τρόπο. Στήθηκε ένα πάνελ σε υπαίθριο χώρο, μπροστά στο οποίο θα παρατασσόταν όλη η ομάδα. Τότε έφτασε το πούλμαν της ομάδας, αποβίβαζε έναν τους ποδοσφαιριστές, ανάλογα με το ποιο χρώμα της εμφάνισης φορούσαν και από τα μεγάφωνα ανακοινωνόταν το όνομα του.

Ο Δημήτρης Γόντικας παίρνοντας τον λόγο είπε μεταξύ άλλων:

“Η Adidas είναι ένας μακρόχρονος συνεργάτης, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού. Και εμείς από την πλευρά μας, ανταποδίδουμε τη συνεργασία αυτή. Προσβλέπουμε σε μία πολύ καλή χρονιά και ελπίζουμε η πρόοδος της ομάδας, να βοηθήσει την πρόοδο της εταιρίας” ανέφερε ο πρόεδρος του Τριφυλλιού.

Το λόγο πήρε και ο εκπρόσωπος της Adidas, Ρένε Μπρεντσνάιντερ: Ο Παναθηναϊκός κάνει μία νέα αρχή αυ6τή τη χρονιά και έχει στο πλευρό του, όλους τους καλούς του φίλους. Εμείς στην Adidas είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση της μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας μας. Στηρίζουμε το σύλλογο σε μία χρονιά που θα αποτελέσει ορόσημο στη μεγάλη ιστορία του.



Με μαύρες φανέλες παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Μαρίνος με το 22, Βύντρα με το 24, Βιτόλο με το 6, Βελάσκες με το 44, Φορναρόλι το 14, Χουχούμης το 41, Δώνης το 46, Πετρόπουλος με το 29, Μπουμσόνγκ με το 4.

Με λευκές παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Ζέκα με το 17, Λαγός με το 23, Σεϊταρίδης με το 2, Κουσίδης με το 43, Μαρινάκης με το 47, Σο με το 20, Κάσας με το 42, Χριστοδουλόπουλος με το 10.

Με πράσινες Τοτσέ με το 9, Μαυρίας με το 7, Φουρλάνος με το 34, Τριανταφυλλόπουλος το 45, Πίντο το 5, Σισοκό το 3, Ιωαννίδης με το 8, Σπυρόπουλος με το 31.

Τελευταίοι οι τερματοφύλακες. Με ολόλευκη με μωβ ρίγες στον ώμο ο Καπίνο με το 40, με γαλάζια ο Ταμπάκης με το 33 και ο Κοτσόλης με το 25, με την ανθρακί ο Καρνέζης με το 27.

Τον λόγο πήραν και τρεις πράσινοι άσοι οι οποίοι υποστήριξαν:

Ο Στέφανος Κοτσόλης εξέφρασε την επιθυμία του η φανέλα να συνδυαστεί με τον τίτλο: «Κάθε χρόνο άριστη συνεργασία με την Adidas. Θεωρώ να είναι γούρικη εμφάνιση. Στόχος πάντα είναι το πρωτάθλημα».

Τυχερή θέλει να γίνει η φανέλα ο Κάρλος Ζέκα: «Ελπίζω ότι θα φέρει γούρι και τύχη. Ελπίζω ότι θα είναι διαφορετικός ο χρόνος και κερδίσουμε τίτλους».

Επίτευξη των στόχων με τη νέα φανέλα θέλει ο Αντώνης Πετρόπουλος: «Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Εύχομαι να είναι γούρικες και να κατακτήσουμε τους στόχους μας, το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

by sport24.gr

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: