Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΖΑΧΙΑ ΝΤΕΧΑΡ: TO CALL GIRL ΠΟΥ... ΛΑΧΤΑΡΗΣΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΕΡΙ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σέξι καμπύλες της προκάλεσαν σκάνδαλο μεγατόνων στους κόλπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το όνομά της έγινε γνωστό εν μία νυκτί σε όλο τον κόσμο όταν αποκαλύφτηκε ότι ως ανήλικο call girl είχε κοιμηθεί με τον...
Φρανκ Ριμπερί.
Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της ερωτικής περιπέτειας της Ζαχίας Ντεχάρ με τον άσο της Μπάγερν, που παραλίγο να σημάνει το τέλος της καριέρας του στα γήπεδα, καθώς και με άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Γκοβού και ο Μπενζεμά, το 19χρονο πλέον κορίτσι από το Μαρόκο φιλοδοξεί να κάνει καριέρα μοντέλου.
Και μπορεί στην Γαλλία η πορνεία να μην αποτελεί αδίκημα αν είσαι ενήλικη, αλλά ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις ανήλικες πόρνες, όπως συνέβη και την Ζαχία που αποκαλύφθηκε πως εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας από τα 16 της χρόνια και μάλιστα ήταν μόλις 17 χρόνων όταν απέκτησε για πελάτες της διάσημους ποδοσφαιριστές.
Όμως, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, μπορεί η ζωή των διάσημων πελατών της να έγινε μαύρη λόγω του σκανδάλου, αλλά η ζωή της Ζαχία πάει από το καλό στο καλύτερο. Έτσι μετά από την σύντομη περιπέτειά της με τις αρχές, τώρα έγινε μοντέλο που διαφημίζει εσώρουχα γνωστού παρισινού οίκου και μάλιστα συμμετέχει και σε επιδείξεις μόδας και φυσικά φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά όπως το V magazine. Οι άνθρωποι του χώρου θεωρούν ότι μπροστά της ανοίγεται μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ... Αυτά είναι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ...

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: