Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Cheesecake... in 60 sec!!!


Και σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά!! Αλλά ποιος κάθεται να τα φτιάξει; Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να φάτε ένα γλυκό στο σπίτι; Ένα τιραμισού, ένα εκλέρ, ένα cheesecake, αλλά δυστυχώς είχατε μόνο κάτι περσινά σοκολατάκια και η ώρα ήταν περασμένες 11 κι αντε να βρεις ένα ανοιχτό ζαχαροπλαστείο τέτοια ώρα; Γι αυτό το Safestato έβαλε την ποδιά του και έψαξε να βρει μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας. Ιδού το cheesecake by Safestato (στην εικόνα Cheesecake φράουλα)!!

Cheesecake
Θα χρειαστούμε:
2 πακέτα μπισκότα (δικής σας επιλογής: πτι μπερ, digestive κτλ)
250 γρ βούτυρο
250-500 γρ τυρί Philadelphia (αν πάρετε κάποιο άλλο δεν θα είναι τοσο δεμένη η κρεμα κι όσο περισσότερο το τυρί τοσο μεγαλύτερη η στρώση της κρέμας)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό από ένα λεμόνι
Μαρμελάδα (επιλογής σας)

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ με το μίξερ ή με το γουδοχέρι.
  2. Βάζουμε μετά το βούτυρο και τα ανακατεύουμε μέχρι να γινουν μια ομογενοποιημένη μάζα.
  3. Στρώνουμε στο σκεύος μας την μαζα.
  4. Χτυπάμε την Philadelphia μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τον χυμο λεμονιού. Το στρώνουμε πάνω στα θρυμματισμένα μπισκότα.
  5. Στρώνουμε και την μαρμελάδα (αν είναι πολύ πυχτή αρεώστε την με λίγες σταγόνες νερό).
  6. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες
  7. Απολαμβάνουμε την δημιουργία μας!!!!

Υπήρχε κάτι το δύσκολο; Δοκιμάστε το κι εσείς και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας...

                                                 Καλή απόλαυση!!!
Cheesecake Κεράσι
Cheesecake με μαρμελάδα μούρων

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: