Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΛΕΪ ΚΑΙ ΜΕΡΙ-ΚΕΙΤ ΟΛΣΕΝ: ΔΙΔΥΜΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ! (ΦΩΤΟ)

Έγιναν διάσημες από τον πρώτο χρόνο της ζωής τους πρωταγωνιστώντας σε παιδικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και μεγαλώνοντας ίδρυσαν δύο εταιρίες κατασκευής ειδών ένδυσης.


Ο λόγος για τις δίδυμες Μέρι Κέιτ και Ασλεϊ Ολσεν, ηθοποιούς και σχεδιάστριες μόδας, οι οποίες με την ομορφιά και τη φινέτσα τους κατάφεραν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των περιοδικών και να μπουν στη λίστα της Vogue με τις πιο καλοντυμένες αδερφές κατακτώντας μάλιστα την κορυφή.
Το τεύχος που κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου επικεντρώνεται σε διάσημες αδελφές από διάφορους χώρους, μεταξύ των οποίων η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και η αδελφή της Πίπα, καθώς και η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ και η αδελφή της Σολάνζ Νόουλς.
Οι δίδυμες αδερφές είναι πλέον 25 χρόνων και σε κάθε τους εμφάνιση καταφέρνουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων.
Πρόσφατα, οι Όλσεν ήταν υποψήφιες για βραβείο από το CFDA για τη σειρά "The Row" στην κατηγορία Swarovski Εmerging Womenswear Design. «Το βασικό χαρακτηριστικό μας είναι ότι κάνουμε μεγάλα όνειρα, τεράστια!» έχουν δηλώσει εκείνες, τονίζοντας πως η επιτυχία τους οφείλεται στο γεγονός ότι διαρκώς επαγρυπνούν. «Επιπλέον είμαστε πάντα μαζί και ενωμένες. Αισθανόμαστε το ίδιο. Κάποιες εμπειρίες δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν τις έζησε η μία ή η άλλη, γιατί τις νιώσαμε και οι δύο» λένε χαρακτηριστικά.
Στα 25 τους χρόνια, η Μέρι-Κέιτ και η Άσλεϊ έχουν γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές για την ερωτική τους ζωή, το βάρος τους αλλά και τις εξαρτήσεις τους. Παρόλα αυτά, έχουν ήδη το δικό τους Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και μία fashion αυτοκρατορία που διαρκώς επεκτείνεται.
Απολαύστε τις...ΕΔΩ!!!!

0 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε τη γνώμη σας: